Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Treść wiadomości

Zapisz dziecko!

Pages Navigation Menu

Kuchnia Eksperymentalna

Kuchnia Eksperymentalna

Kuchnia eksperymentalna zajęcia kulinarne dla nastolatków:

Agnieszka Kaczmarek ukończyła Wydział Neofilologii (filologia romańska) na Uniwersytecie Warszawskim.

Przez długi czas pozostawała w ukryciu – w zaciszu domowym przygotowywała smaczne, domowe posiłki. Momentem przełomowym w jej życiu był kurs florystyczny, który uświadomił jej jak wielkie pokłady twórczego entuzjazm pozostawały do tej pory niewykorzystane. Postanowiła nadrobić czas. Z zapałem i entuzjazmem wykorzystuje swój potencjał kulinarny. Od czasu do czasu „plecie” kolorowe bukiety dla znajomych i sprawia jej to niesamowitą satysfakcję.

Głównie jednak gotuje, zdrowo i kolorowo. A towarzyszą jej w tym dwa koty – niemi obserwatorzy oraz dwa psy – kontrolerzy jakości składników potraw.

Warsztaty, które będzie prowadzić, mają być przygodą w świecie warzyw. W sezonie jesienno – zimowym królować będą zawiesiste zupy z ciekawymi dodatkami, wiosną – sałaty z nietypowymi składnikami. Oprócz tego warzywa zapiekane z różnych sosach. Bataty, marchewki, buraki, pomidory, cukinie, soczewica, kasza gryczana, pesto czerwone oraz zielone, coś do chrupania i coś słodkiego … dużo, dużo pomysłów! Wszystkie te propozycje, doprawione inwencją Uczestników Warsztatów Kulinarnych, gwarantują niezwykłą przygodę kulinarną!

Dla chętnych istnieje opcja warsztatów kulinarnych z elementami języka francuskiego.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress